KejDesign
Clock
Några ord om oss..
eftersom vi har bott i Asien några år från tid till annan, försöker vi ge en något annorlunda bild än den media ger. Det är inte bara stränder, mat och barer, det finns ett rikt kulturliv med musik, teater, film och sådant. Har du ett tillfälle, ge detta en chans missa inte det. Dessa sidor med några foton, musik och videor kanske kan ge några tips.
Vi kanske ses i något annat forum?
Vi har hus en bit utanför Khon Kaen (stad i norra Thailand) men har även bott i Bangkok tidvis (en fantastisk stad), där möts all världens folk och kulturer i en salig röra.
På Ko Samui en ö i södra Thailand tillbringar vi nog vår mesta tid, vi  har massor med släkt och bekanta där och kan även bedriva viss affärsverksamhet. Vi bor närmare bestämdt på Lamai en   något mindre ort som har mycket goda internet möjligheter och därmed kan jag utföra en del arbeten. Nedan några bilder från gatan och den bungalow vi har tillgång till. Ligger centralt och bara en 5-10 minuter från beachen.
OBS, det här med hemsidor är inte direkt mitt område, men någon kunskap har väl fastnat, som jag nu har glädje av. Det här är alltså mitt eget lilla tidsfördriv, men om någon annan finner nöje och intresse av sidorna då har vi förenat nytta med nöje. Så välkommen och tack för besöket.
Gatan vi bor på.
Vår bungalow.